OVER ONS

Damen schoentechniek is opgericht in 2018 door Maikel Damen.

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse bedrijven heb ik de mogelijkheid gekregen om zelfstandig het vak te gaan beoefenen.

Ik ben de opleiding orthopedisch schoenmaker in 1995 gestart en ben begonnen met het vervaardigen van steunzolen, schachten en onderwerken, orthopedische voorzieningen en leesten.

Daarna heb ik mijn opleiding voortgezet in de paskamer waar het aanmeten en het bedenken van een beschoeiingsplan mijn aandacht had.

Ik heb dit in 3 verschillende bedrijven mogen leren en ben die bedrijven ook dankbaar voor de kennis die ik van het vak heb opgedaan.

Ik heb het geluk gehad, dat ik met echte vakmensen heb mogen samenwerken en van hen heb kunnen leren.

Mede daardoor heb ik mijn diploma orthopedisch schoentechnicus kunnen halen.

 

Samen met mijn vrouw, Bianca Smulders podotherapie, deel ik ons pand om mensen met voetproblemen nog breder te kunnen helpen.

Elke dag leren wij van elkaar en proberen zo de podotherapie en orthopedische schoen techniek te combineren om mensen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Om onze zorg zo compleet mogelijk te maken en naar een nog hoger niveau te tillen, werken wij nauw samen met diverse disciplines. Daarbij kunt u denken aan een huisarts, orthopedisch chirurg, revalidatiearts, reumatoloog, internist, diabetesverpleegkundige, fysiotherapeut, osteopaat, chiropractor en (medisch) pedicure.

AFSPRAAK MAKEN?

Hebt u vragen of wilt u dat we u terugbellen voor een afspraak?

MAAK EEN AFSPRAAK

Loeffstraat 12a

5142 ER  Waalwijk

 

T 0416 650 633

Ma t/m vrij 8:30 - 17:00 u