WERKWIJZE

HOE WORDEN ORTHOPEDISCHE SCHOENEN AANGEMETEN?

 

Stap 1:

Kennismaken, klachten bespreken en aanmeten.

Tijdens uw eerste gesprek bij Damen schoentechniek brengt de orthopedisch schoenmaker uw voetklachten in kaart. De orthopedisch schoenmaker onderzoekt uw voeten, neemt de maten op en maakt voetafdrukken. Afhankelijk van het type schoen dat u nodig heeft, maken wij een 3D-model. U bespreekt ook de kleur en het model van uw nieuwe schoenen.

De orthopedisch schoenmaker stelt samen met u een zorgplan op. Zo heeft u allebei een overzicht van wat er precies gaat gebeuren en wanneer. Er wordt u gevraagd om uw verzekeringsinformatie, persoonlijke gegevens en medische historie.

De afspraak duurt ongeveer een uur. Vervolgens maken wij een vervolgafspraak met u om uw schoenen te komen passen.

 

Stap 2:

PASSEN

U komt langs voor een pasafspraak. Dit gebeurt met behulp van passchoenen. Dit zijn doorzichtige schoenen, zodat wij de pasvorm goed kunnen bekijken. Uw definitieve schoenen worden pas gemaakt wanneer we beiden tevreden zijn.

Het kan zijn dat in uw specifieke situatie de pasafspraak niet nodig is. Als dit voor u het geval is, zullen wij dit duidelijk aangeven.

De pasafspraak duurt ongeveer 30 minuten.

 

Na de eindcontrole van de schoenen zullen we de afleverafspraak met u inplannen.

 

 

Stap 3:

uw nieuwe schoenen afhalen

U krijgt bericht van ons als uw schoenen klaar zijn. U komt langs om uw nieuwe schoenen te passen. De orthopedisch schoenmaker controleert of alles naar wens is. Deze afspraak duurt ongeveer 30 minuten.

 

Stap 4:

nazorg

Damen schoentechniek staat voor kwaliteit. Wij vinden het heel belangrijk dat uw schoenen goed zijn én goed blijven. Wij nodigen u dan ook regelmatig uit voor een controle. Heeft u tussentijds klachten of problemen met uw schoenen? Dan kunt u altijd bellen om alles goed na te laten kijken.

AFSPRAAK MAKEN?

HEBT U VRAGEN OF WILT U DAT WE U TERUGBELLEN VOOR EEN AFSPRAAK?

MAAK EEN AFSPRAAK

Loeffstraat 12a

5142 ER  Waalwijk

 

T 0416 650 633

Ma t/m vrij 8:30 - 17:00 u